Software

Ens adaptem a les teves necessitats reals i implementem aplicacions a mida per millorar la gestió interna de l’empresa.

oficina-sim-lloc-de-feina-fotografia

Software a mida

El nostre objectiu és cobrir necessitats específiques que no poden oferir els aplicatius estàndards.
Hem implementat solucions per empreses de diferents sectors tal com distribuïdors alimentaris, serveis, construcció, transports i organismes públics i això ens ha permès implementar un ERP i un CRM totalment modulable.
Ens hem especialitzat en la informatització de Deixalleries, per donar eines als Ajuntaments per gestionar les recepcions de residus així com fomentar la reutilització d’aquests.

Com et podem ajudar?

work-trabajoenequipo-oficina-fotografia

ERP de Gestió i CRM

El nostre ERP permet que les empreses disposin d’una eina de gestió especialitzada, tenint en tot moment de les dades necessàries per a la presa de decisions de cadascuna de les àrees de negoci. Preparat per a Cloud Computing, permet una reducció de costos de IT. Connectat a la plataforma SII.

consulta-telefono-mobil-duda-cliente

Mobilitat

Eines de mobilitat per a Comercials, Prevendes i Assistència Tècnica, desenvolupat per a plataformes Android i iPhone, permet treballar sense connexió.

App’s de mobilitat també per als camions de les Deixalleries itinerants.

camió-deixalleries-gestió-escombraries

Gestió de Deixalleries

De fa més de 20 anys, informatitzem la gestió de les Deixalleries dels Ajuntaments, tant les fixes com les mòbils. Certificats per la plataforma RAEE, enviem informació dels residus